Post by amombotenmu on Mar 15, 2022 14:51:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije za neomejene ključe ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
To je zelo lepa kuharska igra
Crazy Cooking - Star Chef Casual jue
To igro je res zabavno igrati v prostem času, tudi grafika je neverjetna in iz te igre se lahko naučimo imen nekaterih tujih jedi, vendar bi predlagal, da vsak dan daste diamant, ker obstajajo dela, ki uporabljajo diamante in tudi predlagajo narediti nove igre, kot je ta, saj so te igre res zabavne ......
Miami Rope Hero Spider Games Игре улога wfv
Všeč mi je ta igra, ker je zelo enostavna.
Ne maram drsenja namesto tapkanja.
Manj možnosti za pridobivanje draguljev
Ima veliko oglasov in je isto kot nora kuhinja
Moral bi imeti več sistema obdarovanja z diamanti ... Ali pa brezplačen sistem za odklepanje naslednjega
Večino časa ne morem nanesti barvnih premazov iz sladkorja na krofe, zato ne morem uspešno dokončati ravni. Obstaja tehnična težava.
Pravkar sem začel igrati, bo posodobljen pozneje!
Obožujem to igro. Upam, da bodo olajšali nakup novih restavracij
Všeč mi je ta igra. To je tako zanimiva igra 😀😄😁😁😀 Všeč so mi njeni recepti
Všeč mi je. Toda včasih, ko želimo videti oglase za zbiranje draguljev, tega ne vidimo ......
Ne morem dobiti dovolj diamantov ... njihovi odpadki ...
Igra je ok. To je tioe igre, ki vam bo mske dal denar.
To igro sem igral tri leta vsakič, ko posodobijo igro in moja igra se je zrušila, po zadnji posodobitvi sem jo ponovno namestil skoraj 4-krat, da je grafika igre tako majhna, da jo komaj lahko igram, zelo sem depresiven
To je zelo aplikacija, če deluje hitro in mi je všeč
Samo za čas
Všeč mi je ta igra in mimogrede sem poslal denar za nakup draguljev 30 in ne bom prejel ničesar, ne bom se več ukvarjal s tem, ne goljufajte ljudi, da ni prav.
Dobra igra, nadzor je malo občutljiv
Zelo super igra! Zabava vas na številnih ravneh.
Dober vir minevanja časa
Crazy Cooking - Star Chef Nezahtjevne igre rmau
Ugotovil sem, da moram biti hiter pri pripravi hrane, in izvedel sem tudi, da moraš biti prijazen do svoje stranke.
To je res fantastična kuharska igra .😄 Obstaja toliko vrst restavracij za kuhanje.🍔🍟🍕🌭🥪🥘🍲🍜🍡🍩 Moja izkušnja je bila tako lepa 😊
Lepo in lepo mine čas, a težko dobiti dragulje.
Ta igra je zelo dobra igra in ključe je zelo težko zaslužiti in zaradi tega je neverjetna 👌👍
Ta igra je zabavna, vendar je preveč oglasov.
Ta igra je dobra
dobro ... ampak diamanti se še vedno ne zaslužijo zlahka
Odvisnost od diamantov je previsoka.
Všeč mi je, kako hitro lahko odpreš več restavracij
Dobro je za vse, še posebej za dame. Pomaga ženskam, da so hitre pri delu, zlasti pri kuhanju.
Všeč mi je igra. Podpora manjka. Kupil sem dragulje in jih nisem nikoli prejel. Temu podjetju sem poslal e-pošto pred tedni in nikoli nisem dobil odgovora ... a so mi vzeli denar.
To je zabavno in kot da bi poskušali doseči naslednjo raven s tremi zvezdicami. Da, težko je, vendar je zabavno doseči te tri zvezdice. Vsi se zabavajte in uživajte!!
preveč dodatkov. težke ravni. za igranje te igre morate porabiti denar