Post by amombotenmu on Mar 15, 2022 14:39:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Goat Manager - Farming app ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Goat Manager - Farming app IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи (безкрайно злато) ▞▞▞
▞▞▞ My Goat Manager - Farming app 2022 version ▞▞▞
Платено за първокласен продукт, но не виждам ползата? Все още не мога да кача снимки Какъв е смисълът да отидеш на премиум?
Това е най-доброто приложение за управление на кози. То направи толкова много за мен. Чудя се потребители със злобни отзиви тук. На първо място е просто, има ръководство за потребителя в случай, че съм заседнал и прави всичко, от което се нуждая
My Goat Manager - Farming app Produktivitāte qua
Приложението е лесно за използване и когато заседнах, поддръжката беше изключителна!!. . .благодаря екип и продължавайте все така!
Фантастична платформа над всички & супер лесен за използване! Въпреки това трябва да бъдат отстранени някои грешки & няколко подобрения, за да бъде най-доброто до момента. Бъгове: не мога да променя моя щат/държава, след като запазите номер на етикет, не можете да го редактирате (уверете се, че сте го въвели 100% правилно първия път) Подобрения: възможност за отпечатване/експортиране на информация в Excel лист за финанси , имат възможността да разбият всички отчети поотделно в Excel лист според нуждите: сметки за храна, сметки за ветеринар, доходи и т.н. Бележка за свободен текст.
Наистина отговаря на всички нужди на моите ферми
Страхотно е
Уау, много полезно, благодаря ви за усилията, но не мога да заредя снимки за кози дори да закупя първокласната и след това се абонирах за 4 $ на месец, мисля, че има грешка в приложението
Random Adventure Roguelike II भूमिका निभाना xtb
My Goat Manager - Farming app Produktiivsus xxnj
Приложението I е добро. Много е важно за всеки фермер на кози. По-добре е да запазите първокласната безплатна опция със снимката на козата.
Това е страхотно, помага ми да следя лесно. Просто ни дайте опции за валута и още опции от менюто при въвеждане на данни. Има ли опция за печат? O превърнете в опция за електронна таблица
Оооо, Боже мой, наистина bivatec. Не знаех, че разработваш само добри приложения като това, със сигурност това ще ми помогне много да управлявам записите си. Благодаря много Бог да ви благослови
Харесвам това приложение, прави намирането на информация бързо и лесно, възрастта на козите и т.н
Това е много добро приложение. Единственото искане е да има модул за овце
Добро приложение. Улеснява управлението на козите
Много добър много лесен за използване
Всичко в ред и помага за разпределянето на датирани записи. Все пак ще бъде чудесно, ако човек може да добави избор на всяка коза в профила си.
Все още се учи. Търся премиум, но не откривам дали таксата от $5 е еднократна или е месечна повтаряща се такса. Както някой спомена по-горе, мисля, че резултатите от тестовете и кръвните изследвания трябва да бъдат добавени или включени, биха били много полезни.
Наистина е добър 👍
Лесен начин за проследяване на чутите ми четири.
My Goat Manager - Farming app Produktivitet jxky
Работи много добре. Помага ми да запазя подробностите за моите кози.
Най-доброто за дребния фермер
Много хубаво приложение
Страхотно приложение. Лесен за използване. Би било хубаво да можете да импортирате снимки на кози направо от телефона.
добре
Хубаво приложение
Използвам този софтуер в много полезна форма. Но новите формуляри трябва да се променят Ново, за да се добави към тази снимка на коза Качени опции и очаквания опция за редактиране на датата на бременност
Намерих приложението за лесно и много полезно за проследяване на разходите ми във фермата, докато развивам начинанието си за млечни кози. Определено ще изпробвам другите приложения за плодове и други култури. Продължавай с добрата работа. Може да помислите да направите едно за овце и да проследите наддаването на тегло за агнетата и добива на месо
Това е най-доброто приложение за водене на записи на кози/овце! Можете да проследите всяка характеристика на коза, да се свържете с нейното „родословно дърво“, за да вземете решения за бракуване или размножаване. И след това можете да проследите общи практики във фермата, като кога за последно сте обезпаразители стадото, пръскали и т.н. Можете да проследявате приходите и разходите, свързани с кози! Отвъд моята оценка, ако приложенията могат да бъдат прегръщани, няма да се поколебая!! Daniel Omaya Собственик Dinomak Farm Pader District, Уганда.
добавете опция за качване на снимка на коза за профил, също и за възможността за проследяване на децата на Бък. в момента можете да проследите само децата на Доу. Родословното дърво ще бъде страхотно
Това е добро приложение, планирате ли да добавите проследяване на ваксинации или лекарства в даден момент?
Много лесен за използване
Добър продукт..отговаря на очакванията.
Террр
Добро приложение. Отнема малко да разбера, но го разбирам. Аз не съм технологичен съветник, така че ако мога да го получа, всеки друг може също.
Отказва да се изтегля
Страхотно приложение. Лесен за използване.
My Goat Manager - Farming app Produktivitāte qua
Много добро и лесно приложение
Перфектно приложение. Намирам го за толкова удобно и практично. Това ми улесни да водя актуализирани записи
Това е много полезно приложение
Първото приложение, което използвах за този тип неща. Работи добре
Засега ми харесва, но не сте сигурни как да добавя потомство? Трябва ли да плащате за тази опция?
Най-доброто, което съм виждал досега.
Прекрасно приложение.
Много полезно за големи стада
Отлично
Моля, актуализирайте тази опция, за да можем да запазим и снимката на gaot заедно с информацията.. И без възстановяване на резервно копие за безплатни потребители, което не е честно, затова само 2 звезди 😞
Прекрасно приложение
Страхотно приложение, продължавайте в същия дух, момчета😎
My Goat Manager - Farming app Produktivitet jxky
Поддръжката е невероятна винаги, когато имам грешка или проблем с приложението. Лесен за използване и много управляван от данни.
Добре е